Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Paris og Paris kastet ut av hotell

Andre gjester klaget på stønning og dunking i veggene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Paris Hilton og hennes nye kjæreste, den greske rederiarvingen Paris Latsis, måtte nylig forlate hotellet de oppholdt seg på. Personalets begrunnelse - forstyrrelse av nattero.

Ifølge den engelske sladreavisen The Sun var det flere av gjestene på det luksuriøse hotellet på den karibiske øya Aruba som til slutt ikke orket å høre mer på de høye elskovslydene fra parets rom.

- Du kunne høre stønning og senga dunket i veggen, skal en av de uheldige naboene i rommet ved siden uttalt ifølge Ananova.

- De gjorde det så mye som fire ganger hver natt, anslo den samme ikke-navngitte kilden.

Hotellpersonalet så etter hvert ingen annen utvei enn å kontakte det amorøse paret. Som etter denne samtalen, valgte å sjekke ut og finne seg et forhåpentligvis mer privat sted for å fortsette sitt ferieopphold.

SOSIETETSPRINSESSE: Paris Hilton er først og fremst kjent for å være kjent. Her ankommer hun et sosietetsball i forbindelse med San Francisco Ballet Gala i slutten av januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!