Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Paris seks timer for sein

Til åpningen av sin egen nattklubb.

(Dagbladet.no): Det skulle være en av årets største kjendisbegivenheter: Åpningen av Club Paris, Paris Hiltons nye nattklubb i Orlando.

Men til tross for deleier Fred Khalilians store løfter, var det stort sett b-kjendiser som stilte opp på åpningen. Og hovedpersonen selv var ikke å se, melder nyhetsbyrået AP.

Khalilian annonserte selv at Hilton var i ferd med å bli forsinket.

- Tro meg, det er gratis drinker i baren, sa den nervøse deleieren til utålmodig presse og blaserte kjendiser.

Seks timer senere enn planlagt, kl. 01 lokal tid, ankom Hilton. Med en unnskyldning som var en bortskjemt hotellarving verdig.

- Jeg har vært i de sveitsiske alper på ferie. På grunn av alle turistene ble jeg forsinket, og jeg har forsøkt å komme meg tilbake de 24 siste timene, sa Hilton etter at venner og kolleger hadde løpt bort og kysset henne velkommen.

Hilton-søster Nicky tok seg av den offisielle åpningen i Paris\' fravær.

- Sånt skjer - man mister et fly, sa \'NSync-sangeren Joey Fatone til AP.

Mens andre var langt mindre nådige mot den dårlige planleggingen.

- Hvis ikke Paris klarer å være her, kommer ikke denne klubben til å vare, sa Nancy Chepenik.

Den snart albumaktuelle stjernen, kanskje mest kjent for realityserien «The Simple Life» i Norge, har også planer om å åpne klubb i andre byer - først Las Vegas, Miami, New York, Atlanta, Paris og Madrid. Hun skal ikke være involvert i driften selv, men har fått 3 millioner dollar og en Ferrari for å lisensiere bort navnet sitt.

FASJONABELT SEIN: Den styrtrike amatørfilm/realitystjernen Paris Hilton.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media