Party for alle penga

Quart fikk fest som bestilt.

PARTYPRINSESSE: Fergie tok festen på alvor og fikk Kristiansandpublikummet til danse seg inn i sommernatten. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
PARTYPRINSESSE: Fergie tok festen på alvor og fikk Kristiansandpublikummet til danse seg inn i sommernatten. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIXVis mer

|||KRISTIANSAND (Dagbladet): Det blir fort åpenbart at The Black Eyed Peas er bandet som oppsummerer Quart 09 på best mulig måte. Det handler om å ikke ta seg selv så alvorlig, klappe i hendene, danse og feste seg inn i solnedgangen.

I så måte gir Fergie og will.i.am festdeltakerne akkurat det de ber om. Et hitspekket show som verken utfordrer eller blir kjedelig. Skreddersydd for å vrikke på hofta, skråle med på de smånaive melodilinjene og glemme alle forpliktelser.

Høy showfaktor
Kristiansand-publikummet er selvsagt ikke vanskelig å be heller, men så heter jo sangene «Let's Get it Started», «Don't Funk With My Heart», «In the Ayer» og «My Humps», låter man ikke kan unngå å ha et forhold til med mindre man har bodd under en stein de siste årene.

Fergie er ikke den største sangdivaen popverdenen har å by på, men hun bruker de talentene sine for det de er verdt og smyger seg katteaktig rundt på scenen og sørger for at festen aldri kjølner, godt hjulpet av et kobbel dansere og et effektivt lysshow.

Hyllet Jackson
Stemningen blir heller ikke noe dårligere når will.i.am drar i gang en Michael Jackson-hyllest bestående av «Don't Stop ?til You Get Enough», «Billy Jean» og «Thriller». Folket på sletta jubler og gråter om hverandre.

The Black Eyed Peas gjorde akkurat det de var satt til å gjøre: lage fest. Mer komplisert trenger det ikke å være.