Party! Party!

Spill: The Sims House Party

The Sims, de små dataskapte menneskene som bor i en forstad til Sim City, lever i beste velgående. Serien er en av de siste åras mest populære dataspill. Nå er det tredje i serien her. Som før handler det om å lage simmer, bygge og innrede deres hjem og sørge for at de kommer seg på jobb, gjør karriere- og aller viktigst: Blir lykkelige. Når det gjelder det siste er det hundre prosent avhengig av hvor flink du er å stimulere «simmene» til å sosialisere med hverandre.

Med «House Party» blir det mye lettere enn før. Som tittelen avslører, handler det i hovedsak om å arrangere fester for «simmene».

Så kommer kjernespørsmålet: Men er det noe morsomt å se på at andre har det moro på fest? I dette tilfellet må svaret bli «ja».

Hawaii, rave, køntri- forskjellige festvarianter tilbys med riktig tilbehør. Du kan kjøpe deg lysende diskotekgulv, bur til å danse i og en diger kake som inneholder en danser. Gidder du ikke lage mat og mikse drinker sjøl, kan du leie inn hjelp. Det er også en rekke nye ting å investere i, morsommere tapeter, fiksere møbler, mer elleville dekorasjonselementer. Men selvfølgelig: Alt koster. Skal du bli en populær vert må du også være vellykket på andre områder, du må tjene penger. «House Party» er en utvidelse av det opprinnelige spillet, ja, for å i det hele tatt spille det må du allerede ha originalen. Hvis du fremdeles synes det er morsomt å leke med elektroniske dukker, vil du nok også ha glede av «House Party».

Hvilke er de beste spillene? Si din mening!