Party!

KRISTIANSAND (Dagbladet): No Doubts friske cocktail av glampop, ska og gla\'pønk ga Quarts første konsertfest.

No Doubt er et presist og pålitelig partyband med en frontfigur de fleste band må misunne dem. Gwen Stefani er glamorøs, tøff, morsom og intens, og hun har et forhold til jobben sin som en toppidrettsutøver. Hun synger fantastisk til tross for scenebevegelser som får en brutal aerobictime til å se ut som en tur i parken. Hun hadde publikum i sin hule hånd hele veien.

Med det stjernespekkede albumet «Rock Steady» gjorde No Doubt comeback med stor C i fjor. Med dette nesten spekulative, men like fullt imponerende stykke popmusikk forhindret bandet en plass i historien som bandet med bare to hits.

Det var likevel disse to hitene, mykfeminisme-anthemen «Just A Girl» og deppeballaden «Don\'t Speak» fra 1996-albumet «Tragic Kingdom», som fikk kveldens varmeste velkomst. Ingen tvil om at No Doubt fortsatt er populære. Allsangen på «Don\'t Speak» har man knapt hørt maken til på Odderøya.

Det må ha vært frustrerende for Gwen og co. å se fra scenen at stadig mer av publikummet begynte å bevege seg mot Idrettsplassen og Bowie-konsert, men dama med stålkondisen og det tighte skramlebandet hennes sto løpet ut uten å måtte hige etter pusten.