Påske servert på brett

BEITOSTØLEN/OSLO (Dagbladet): Fordi de er kjendiser, får Steinar Albrigtsen og andre artister gratis påskeopphold med full pensjon for seg og sin familie. - For oss er dette en billig investering, sier hotellvert Atle Hovi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artistene opptrer gjerne to- tre ganger for hotellets gjester under gratisoppholdet. Opptredenene varer 40- 50 minutter. Ellers er det nok at de er til stede.

- Disse menneskene gjør det attraktivt for andre å feire påske her. Det er nemlig opplevelser vi selger. Og jeg har inntrykk av at det er stor stas for gjestene å ha stjerner i spisesalen. Jeg vet jo selv hvor annerledes jeg blir når det er kjente mennesker rundt meg, sier hotellvert ved Beitostølen Høyfjellshotell Atle Hovi til Dagbladet. Hovi har blant annet standupkomikerne Tommy Steine, Sturla Berg Johansen og Trude Mette Johansen boende hos seg i påsken.

På utstilling

I slalåmbakken treffer Dagbladet Steinar Albrigtsen i full gang med sin første snowboardleksjon. Han og familien bor på Bergo hotell, 300 meter unna søsterhotellet Beitostølen Høyfjellshotell. Her har han feiret påsken de siste seks årene.

- Det er helt vanlig blant artistkollegene å ordne påsken slik. Det er en flott blanding av litt moro jobbing og ferie med familien, sier Albrigtsen.

- Du plages ikke av at noe av jobben din er å være på utstilling?

- Sånt må man jo bare akseptere hvis man først har stukket hodet sitt fram. Det er ikke noe verre her enn ellers - tvert imot, sier Albrigtsen.

Populært

Ifølge hotellvert Hovi har det vært stor pågang av kjendiser som ønsker gratispåske. Hovi har måttet si nei til Reidar Myhre, Wenche Myhres bror, som også ønsket å legge påskefeiringen til Beitostølen.

- Faktisk kunne vi velge og vrake i artister, sier Hovi.

Kjendiser som kommer med både partner og barn, får to rom til disposisjon. En kjendisfamlie på fire som velger å være på Beitostølen hele uka, får påskeferie verdt 25000 kroner.

Andre påskehotell er mer skeptiske til kjendiser som gjestemagneter.

- Vi kan ikke gi gratis påskeferie til norske artister for at de opptrer en kveld, sier restaurantsjef Geir Hellsaa ved Quality Oppdal Hotel. - Vi trenger betalende gjester i alle rommene.

GLIR PÅ KJENDISFAKTOREN: - Det er helt vanlig blant artistkollegene å ordne påsken slik. Det er en flott blanding av litt moro, jobbing og ferie med familien, sier Steinar Albrigtsen om gratispåsken på Bergo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer