Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Påsmelt»

Av Tonje Tornes og Siri Pettersen.

|||PRESENTASJON:

Påsmelt handler om Line som på grunn av lite gjennomtenkte valg i fylla ender opp som gravid. Et problem i seg selv siden hun er singel, men et enda større problem siden den kommende ungen har to potensielle fedre: Nemlig den innadvendte datanerden Tobias og den belevne Erik.

Disse to har absolutt ingenting til felles og begge lurer på hvorfor Line i alle dager har involvert seg med den andre. Mens Line selv kan til tider lure på hvorfor hun har involvert seg med noen av disse gutta.

Line velger å beholde ungen og de to fedrene blir såpass tatt av konkurranse-instinktet at de begge lover å støtte henne gjennom graviditeten og tiden etterpå.

Dette gir grobunn for et merkelig trekantsforhold der ingen egentlig er sammen med hverandre, men har likevel en baby som binder dem sammen.

Andre karakterer i serien er Lines homofile kompis Pål, Lines mor og sjefen på treningssenteret der Line jobber - Martin. Tobias har også noen kompiser som han deler et virtuelt liv med, mens Erik har en haug av elskerinner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media