Pastor Dylan er nå ute med sitt kjellertestamente

Vi er mange som har ventet i 47 år på dette som nå er utgitt.

FRELST: Bob Dylan, Scandinavium i Gøteborg i 1978. Da var det muligheter for fotografer å komme seg litt rundt på scena. Dagbladets Tom Martinsen var en av dem som fanget Bob den kristne denne kvelden, et ikonisk bilde. Dylan har forresten hatt 20 konserter i Norge siden de to første i Drammenshallen i 1981. Foto. TOM MARTINSEN.
FRELST: Bob Dylan, Scandinavium i Gøteborg i 1978. Da var det muligheter for fotografer å komme seg litt rundt på scena. Dagbladets Tom Martinsen var en av dem som fanget Bob den kristne denne kvelden, et ikonisk bilde. Dylan har forresten hatt 20 konserter i Norge siden de to første i Drammenshallen i 1981. Foto. TOM MARTINSEN. Vis mer

(IDEER): Dylan er 73 år. Vi er mange som har ventet i 47 år på dette som nå endelig er utgitt : The Basement Tapes Complete - den ellevte installasjonen i Bob Dylans «The Bootleg Series» (utgitt med ujevne mellomrom siden 1991, tilsynelatende fra en utømmelig kilde av supplement til den allerede mer enn imponerende offisielle katalogen fra de siste 52 årene). Men, var det verdt ventetida?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer