Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pastor'n & Diffen

For nyankomne til jazzen: Pastor'n og Diffen er stadig identisk med hhv. pianisten Einar Iversen og trompeteren Ditlef Eckhoff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå har herrene forent krefter på samme CD, produsert for en ny label, Hi-Di Music, av Hilde Caspersen og Ditlef Eckhoff. Med seg har de en tredje veletablert musiker, Ole Jacob Hansen - hans «konsise» trommespill hever avgjort CD-en. Det gjør sannelig også unge musikere som Odd André Elveland (tenorsaks) og Mats Eilertsen (bass) - de virker svært hjemme i mainstream-orientert jazz. Einar Iversen leverer noe av det letteste og mest elegante klaver jeg har hørt ham gjøre på plate. Tittelsporet «Plenty Of» er en Eckhoff-original, likedan hans hyllest til altsaksofonisten Carl Magnus Neumann, «Carl Magnus Rides Again». Eckhoff er også vokalist på ett spor og, vel, la oss si det slik: Det er plass til flere i tomrommet etter Sinatra...