Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Paul McCartney måtte avlyse flere konserter

For syk til å opptre.

RAMMET AV VIRUS:  Beatles-legenden Paul McCartney er rammet av virus og har måttet avlyse tre konserter i Japan. Her er han da han ankom Tokyo i forrige uke. Foto: AP Photo/Kyodo News / JAPAN OUT, CREDIT MANDATORY
RAMMET AV VIRUS: Beatles-legenden Paul McCartney er rammet av virus og har måttet avlyse tre konserter i Japan. Her er han da han ankom Tokyo i forrige uke. Foto: AP Photo/Kyodo News / JAPAN OUT, CREDIT MANDATORY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Beatles-legenden Paul McCartney (71) turnerer i disse dager i Asia, men sykdom skal ha slått ham ut og han har måttet avlyse flere konserter i Japan.

På hans nettside har teamet rundt ham lagt ut en melding hvor de skriver følgende:

- Legene har beordret Paul til fullstendig hvilte, og han har gjort alt han kan for å bli bedre. Paul har bare omorganisert en håndfull konserter gjennom hele sin karriere og er opprørt over situasjonen, han hater å svikte mennesker, står det på paulmaccartney.com.

- Lei meg McCartney skal ha avlyst tre konserter under sin «Out There Japan Tour 2014»-turné. De første avlysningen kom lørdag, før han avlyste to konserter til søndag.

BBC skriver på sine nettsider i dag at det skal være et virus som har satt ham ut av sving.

Ifølge nettsida til McCartney skriver staben hans at 71-åringen prøvde å opptre søndag kveld mot legens ordre, men at hans team til slutt satte foten ned.

Tilbakemeldingene fra den japanske fansen har vært overveldende for musikeren.

- Tusen takk for deres hyggelige meldinger med støtte. Jeg er veldig rørt. Dessverre er min tilstand ikke bedret over natta, og jeg håpet virkelig at jeg skulle føle meg bedre i dag. Jeg er skuffet og lei meg for å svikte fansen, sier McCartney selv.

Ble kontaktet av «Team Paul» I går skrev Dagbladet om Oslo-mannen André Foldøy Chocron (29), som har laget McCartneys nye musikkvideo til singelen «Appriciate».

Videoen er en fremtidsvisjon som tar for seg livet på et «menneskemuseum» i år 3116, der McCartney selv er en del av utstillingen. 71-åringen spiller hovedrollen sammen med en diger, hvit robot.

- Produksjonsselskapet jeg av og til jobber for i London fikk en henvendelse fra «Team Paul», som de kaller dem for, etter at Paul McCartney hadde sett musikkvideoen jeg hadde gjort for Cold Mailmans «My Recurring Dream», sa Chocron til Dagbladet mandag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!