Beatles

Paul og Ringo spiller inn «ukjent» Lennon-sang

En av de siste han skrev før han ble drept.

SAMMEN PÅ PLATE: Ringo Starr kommer med ny plate neste måned. Den inneholder en lite kjent John Lennon-låt, som Paul McCartney er med på. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN PÅ PLATE: Ringo Starr kommer med ny plate neste måned. Den inneholder en lite kjent John Lennon-låt, som Paul McCartney er med på. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Grow old with me» var en av de siste sangene John Lennon skrev før han ble skutt og drept utenfor sin leilighet på Manhatten i 1980.

Sangen var egentlig tiltenkt albumet «Double Fantasy», John Lennons siste plate før han ble skutt av Mark David Chapman. Men låta ble aldri helt ferdig, og nå er demoversjonen funnet.

Sammen i studio

De to gjenlevende Beatles-medlemmene, Ringo Starr og Paul McCartney, har sammen spilt inn sangen, skriver musikkmagasinet Rolling Stone.

- Jeg bare elsker den, sier Ringo Starr.

John Lennons «Grow Old With Me» kommer på Ringo Starrs neste album, «What’s My Name», som blir lansert i slutten av neste måned.

- Paul sa ja

Starr sier til Rolling Stone at han ble inspirert til å spille inn sangen etter at produsent Jack Douglas spurte om han hadde hørt Lennons «Bermuda Tapes», en samling demoer Lennon spilte inn i 1980. Låta er gitt ut posthumt, på «Milk and Honey» i 1984, og på en Lennon-antologi fire år senere.

- Jeg ønsket at Paul skulle spille på den, og han sa ja, forteller Ringo.

- Paul spiller bass og synger litt sammen med meg. Strykerarrangementet er lånt fra George Harrison’s «Here Comes The Sun». Så på en måte er vi alle fire med på dette, sier Ringo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer