Paul Simon dro på konsert

MOLDE (Dagbladet): Paul Simon (60) kom i god tid før kveldens konsert i Molde, og varmet opp med konsert og prat med musikervennene Herbie Hancock, Michael Brecker og Roy Hargrove i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Allerede tre minutter over ett i går ettermiddag landet Paul Simons private jetfly på Årø flyplass. Med pressen på behørig avstand og nervøse blomsterpiker i ventende bilkortesje kom Paul Simon tuslende ut i baseballcaps. Han var i godt humør etter konserten i Pori i Finland, og vinket til pressefolkene som var til stede.

- Impressed!

En svart Peugeot tok ham på en tur utenfor sentrumsveiene, og unngikk dermed trafikkaoset som er i Molde under festivalen. Utenfor Hotell Alexandra ble han møtt av fans, representanter fra jazzfestivalen og pressen. Her fikk han også standardspørsmålet:

- Hva synes du om Molde så langt?

Paul Simon smilte bredt og svarte: - Oh, I'm impressed!

Deretter gikk han i en ventende heis, og dro rett på rommet for å hvile ut. Hele seansen varte i 12 sekunder.

Seinere i går ettermiddag reiste flere av hans bandmedlemmer på fisketur. Selv prioriterte han heller å sjekke ut konserten med Hancock/Brecker/Hargrove. Etterpå hilste han på karene backstage.

Best på de beste

I kveld spiller han sin amerikanske versjon av world music, som han selv ofte karakteriserer sin musikk, for 8000 mennesker på Romsdalsmuseet i Molde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer