Paul Simon samlet 10 000

-Ten thousand people, maybe more, sang Paul Simon i «Sound of Silence». Så mange var det også som hørte musikklegendens hitparade på Romsdalsmuseets i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

At atriet på Romsdalsmuseet er noe kupert, slik at ikke alle så like mye, tok publikum med stor ro. Et glimt av den lille, store stjernen var nok. Resten kunne nytes i rolige omgivelser med en øl, litt tilbaketrukket. Tross alt er det ordene, tonene og stemningen som er viktig, og Simons utrolige evne til å la tekstene og melodiene smelte sammen til en nytelse.

Gamle låter

Slik var det i Molde da byen vokste inn i Graceland. For det var de gamle låtene fra Paul Simons epoke som en halvpart av Simon & Garfunkel, en gang rockens mest populære duo, som hele tiden slo best an. Til sammen fem låter fra «Graceland» (1986), og det tok skikkelig av da han hentet fram «You Can Call Me Al».

Men her kom også kjente titler som «Bridge over Troubled Water» (åpningslåten), «Sound of Silence» og «Mrs. Robinson», og 60-tallslåter som «I am a Rock» og «Homeward Bound», som publikum satte stor pris på. Og Simon har et svært blandet publikum, fra dem som hadde ham som sitt store idol i Simon & Garfunkel-tida på 60- og 70-tallet, og et yngre publikum som han har erobret som soloartist senere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer