Paula Yates er forelsket

Paula Yates er igjen forelsket: Så forelsket at hun har gitt sin nye kjæreste - Kingsley - nøkkel til leiligheten hennes.

Venner av Paula (38) forteller at hun er ved godt mot om dagen, skriver London-avisa The Sun. Møtet med den 12 år yngre Kingsley skal være nøkkelen ut av sorgen, melder avisa.

  Paula traff unge Kingsley på rehabiliteringssenteret Wiltshire, der Paula ble innlagt for flere måneder siden.

Døde

Paula Yates har slitt med kraftig psykiske problemer siden hennes mann, INXS-vokalist Michael Hutchence, døde på mystisk vis i november i fjor.

  Men sorg og psykiske problemer til tross: I går ble Paula observert smilende foran huset sitt - sammen med sin nye kjæreste Kingsley.

  - Paula har hatt en forferdelig tid etter at Michael døde, men tida på klinikken har hjulpet henne til å få hodet over vannet. Spesielt har hun hatt godt av å møte Kingsley. De to har leget hverandres problemer, forteller en venn av Paula til The Sun.

Bedre

Paula Yates forlot rehabiliteringsklinikken for få dager siden. Om hun er ute av klinikken for godt, er ennå ikke sikkert. Legene forteller at hun er i mye bedre form nå enn på lenge.

  - Paula har gått med på å holde seg unna narkotika og alkohol i tida framover. Det ser ut som at hun har forstått at det ikke går an å lege sorgen på den måten, sier en kilde til avisa.

(Dagbladet :på nettet)

PROBLEMER:Paula Yates har slitt med kraftig psykiske problemer siden hennes mann, INXS-vokalist Michael Hutchence, ble funnet død i november i fjor.