Paula Yates funnet død

LONDON (Dagbladet): Tv-stjernen Paula Yates ble i formiddag funnet død hjemme i sin leilighet i Vest-London. Det er ikke klart hvordan 40-åringen, som etterlater seg fire barn, døde. - Vi vet ikke noe om dødsårsaken før obduksjon har funnet sted, sier en talsmann fra Scotland Yard til BBC.

Paula Yates ble funnet død på sitt soverom i leiligheten i det trendy Notting Hill-området vest i London.

Det var et ambulanseteam som tilkalte politiet i dag morges, og klokka 11.30 ble den tidligere tv-stjernen erklært død. Politiet etterforsker omstendighetene rundt dødsfallet.

Paula Yates var kjent gjennom flere fjernsyn-show i Storbritannia, men etterhvert ble hun kanskje like berømt for sine turbulente forhold til rockestjernene Bob Geldof og Michael Hutchence.

Hun etterlater seg fire barn. Tre som hun fikk hun sammen med Sir Bob Geldof, og datteren hun og avdøde INXS-vokalist Michael Hutchence fikk sammen.

- Vi er alle svært triste. For barna er tapet uutholdelig, uttalte Sir Bob til BBC i formiddag.

Paula Yates var nylig til behandling på den kjente Priory-klinikken like utenfor London. Bakgrunnen for oppholdet på klinikken var at Yates slet med depresjoner. Siden parteren Michael Hutchence ble funnet død på et hotellrom i Sydney i 1997, har hun kjempet for å få erklært at han ikke begikk selvmord, slik etterforskningen konkluderte.

KJENTE KJÆRESTER: TV-stjerna Paula Yates er mest kjent for sine forhold til Bob Geldof og Michael Hutchence.