Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

PC

 • Spilltips til jul
 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  «Half-Life 2»


  Prod: Valve/Vivendi
  Alder: 18+

  Mange regner «Half-Life» fra 1998 for å være det beste skytespillet - inntil oppfølgeren nå kom og skjøv forgjengeren ned fra tronen. Dette er pulserende action uten stopp, der gjenstanders fysiske egenskaper er tilnærmet lik som i virkeligheten. Et mesterverk.


  «Vampire The Masquerade: Bloodlines»


  Prod: Troika/Activision
  Alder: 18+

  Dette er det første spillet som er basert på Source, spillmotoren til «Half-Life 2». Resultatet er en kombinasjon mellom førstepersons skytespill og rollespill som ser svært bra ut, samt byr på et fascinerende innblikk i de urbane vampyrers verden.


  «The Sims 2»


  Prod: Maxis/Electronic Arts
  Alder: 7+

  Oppfølgeren til verdens mest solgte PC-spill. Her har du det som best kan kalles en livssimulator - du styrer en figur gjennom et forhåpentligvis innholdsrikt liv. Om du ikke sørger for at «simmen» får i seg nok mat, sosial omgang eller underholdning, går det ille.


  «Sid Meier\'s Pirates!»


  Prod: Firaxis/Atari
  Alder: 7+

  I denne nylagingen av en gammel klassiker får du spille en pirat i det 17. århundres Karibia. Det er din oppgave å seile skuter og fare fram på en slik måte at du blir piraten over alle pirater. I tillegg til å gifte deg med guvernørens datter, selvfølgelig.


  «Myst IV: Revelation»


  Prod: Ubisoft
  Alder: 7+

  Det at du ikke får oppleve noe særlig action, gjør at mange heller velger noe annet enn «Myst». Men er du tilhenger av kompliserte gåter kombinert med fantastisk grafikk og stemningssettende musikk, er dette et spill du vil omfavne med begge armer og mer til.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media