Pearl Jam og annet ymse sladder

Det går unna så det suser med Pearl Jams femte album. Etter to uker er «Yield» solgt i 18 000 eksemplarer bare i Norge. Ryktebørsen svirrer som aldri før med sladder om både Pearl Jam, Ebba Grön og Urusei Yatsuras.

Et annet rykte er at Vedder & Co. er på vei til Europa i sommer, men nå bekreftes det at vi i det minste må smøre oss med tålmodighet fram til nærmere juletider. 

Pearl Jams turnéliste for USA er nemlig lagt ut: De begynner i Missoula 20. juni, og avslutter i Washington DC 18. september. Imellom ligger 33 konserter.

Morrissey bare i USA

En samling rariteter og B-sider fra Morrissey blir i første omgang bare tilgjengelig i USA, melder NME. «My Early Burglary Years» er en oppfølger til «Suedhead», en best of single-samling fra fjoråret.Plata er ute i Statene i mai.

Ebba Grön LIVE!

Ei live-skive med det svenske pønkbandet Ebba Grön er på trappene. Expressen melder at bandmedlemmene møttes i helga, og at de i samarbeid med plateselskapet MNW nå «støvsuger» landet i jakt på live-taper. Om alt går etter planen kommer plata i løpet av våren.Ebba Grön var forløperen til det mer pop/rock-orienterte Imperiet.

Urusei Yatsuras

andre album har fått tittelen «Slain By Urusei Yatsura». Release: 2. mars. Bandet drar på Englands-turné i forbindelse med utgivelsen.