Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pengene igjen for billetten

Tokio Hotel-vokalist blir ikke frisk nok for Oslo.

(Dagbladet.no): Det blir ingen annen konsert med det tyske bandet Tokio Hotel i Oslo Spektrum og publikum får nå pengene igjen for billetter de har kjøpt. melder NTB.

Konserten 7. april ble kansellert fordi vokalist Bill Kaulitz skulle operere bort en cyste i halsen og beskjeden var da at de skulle sette opp nye datoer for konsertene som ble berørt av operasjonen.

Kontakt utsalgssted

Arrangøren Live Nation ba inntil nylig publikum om å holde av billetten i påvente av ny dato, men tirsdag fikk de beskjed om at Kaulitz ikke er frisk nok til å gjøre hele turneen, og at det ikke blir satt opp noen ny dato for Norge.

Dermed får publikum nå refundert pengene for sine billetter, enten ved å kontakte Oslo Spektrum eller stedet de har kjøpt den.

- Siden vi ikke har fått noen ny dato, fant vi det riktig å gi folk pengene tilbake, sier daglig leder i Live nation, Rune Lem til Dagbladet.no.

- Fryktelig

Tokio Hotels turné «1000 Hotel» i Europa startet 3. mars, og skulle pågått til og med 8. april. Første konsert som ble kansellert var i Lisboa 16. mars. Også datoer i USA og Canada skal være avlyst.

- For Bill er situasjonen fryktelig, og han er fullstendig knust siden det å ikke kunne synge er det verste scenarioet for en sanger, skrev bandet på sin hjemmeside sist måned.

PENGENE TILBAKE: Publikum får nå refundert pengene for Tokio Hotel-konserten som skulle ha vært i Oslo i går kveld. Foto: SCANPIX
PENGENE TILBAKE: Publikum får nå refundert pengene for Tokio Hotel-konserten som skulle ha vært i Oslo i går kveld. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media