Penhet og jobb

«Hvordan definerer vi en 7er? Eller en 5er? Hvor stygg er en 1er?

Trax

«En skikkelig inner-ener? Vel, du er vel neppe i tvil om du ser en.

Bjørn«Kvinner kan altså gi blanke faen i å gå på skolen. De trenger ikke engang å starte i første klasse på barneskolen. De kan ta seg fri, leke og ha det kjekt til de fyller atten, og så søke jobb. De “stygge" kvinnene får seg ikke jobb uansett hva de gjør, så de trenger ikke utdannelse de heller - siden kun pene kvinner får arbeid. Og de pene kvinnene får seg jobb, kun fordi de er pene.

Vidar Nilsen«Nei, poenget er ikke at kvinner ikke trenger utdannelse, men at kvinner visstnok må ha alt på plass for at halvgamle gubber skal gidde å ansette dem, altså bra utseende og høy utdannelse i tillegg til at de må bevise mye mer i forhold til menn. Gubbeveldet gjelder dessverre fortsatt.

Yupi«Det har ingenting med å dømme damers utseende fra naturens side å gjøre, det eneste hun sier om det er at damer som er naturlig pene ser mer profesjonelle ut hvis de sminker / kler seg «ned».

Wax«Hvorfor er det ingen som reagerer på at det faktisk er slik at vi kvinner blir dømt etter utseende? Jenter i dag aksepterer at slik er det bare. Må vi virkelig finne oss i å aldri være bra nok? Er vi for pene er det f...en meg galt... da er vi dumme. Og er vi ikke pene nok så er det jaggu gærnt også...

femilett