Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Penispraten tente ikke Wenche

Wenche Foss (80) var kveldens store overraskelse da «Mandagsklubben» hadde nypremiere på TVNorge i går kveld. Teaterdivaen syntes grisepratet gikk for langt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg blir ikke betatt av å se på peniser. Jeg synes ikke det er opphissende - tvert imot, sa Wenche Foss til Dagbladet etter sendingen.

- For jeg har vært på nudistleir, og da mistet jeg rent lysten! legger hun leende til.

Forrige runde av det frekke talkshowet ble tatt av lufta i 1996 da programlederne liksomtisset på Se & Hør, røykte og drakk i studio - og drev harselas med TVNorge-sjef Jan Steinmanns kropp. Bare Thomas Giertsen er tilbake fra forrige programledertroika. Denne gangen har han med seg journalist Silje Stang fra P4 og skuespiller Nils Ole Oftebro fra Nationaltheatret.

Ølglass

Programlederne - minus ordstyrer Silje Stang - stilte med ølglassene parat denne gangen også. Mens gjest Bjarte Hjelmeland fyrte opp sigaretten.

- Gikk programlederne over grensen, Wenche Foss - for ikke å si under?

- Ja, jeg syntes det ble for mye snakk om penger og Bill Clintons tissefant, sier hun.
Men 80-årsjubilanten og overraskelsesgjesten var sporty nok til å takle Bjarte Hjelmelands liksomopplesing fra det erotiske bladet Cupido. Han lot som om han siterte et rått leserinnlegg fra en «anonym primadonna» som nettopp hadde fylt 80...

- Du vet, et slikt program hadde ikke vært tenkelig i min ungdom. Husk på at dengang måtte vi gifte oss for å få lov til å gjøre det, forklarer Wenche Foss.

Bare gjest

Eks-programleder Bjarte Hjelmeland var kveldens andre gjest i går. Han forsikrer at det blir med den ene gjesteopptredenen.

- Jeg ble tilbudt programlederjobben, men sa nei. Jeg vil ikke ta fokus bort fra skuespillerjobben. Men gjest ville jeg gjerne være. Tenkte jeg skulle komme med et par tips til Nils Ole Oftebro. Trodde de skulle arrangere tissekonkurranser og slikt, fleiper han.

Bjarte Hjelmelands mest famøse opptreden i forrige runde var den beryktede episoden da han tisset på Se & Hør.

- Det angrer jeg ikke på. Men vi begikk et par andre overtramp - som å fornærme privatpersoner, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!