Penthouse Playboys

Dollie de Luxe, Wenche Foss, Morten Harket, Jan Eggum og Åse Kleveland har gjort det. Lørdag 16. desember er det Rune Rudberg sin tur. Han er gjest på Penthouse Playboys årlige julekonsert.

Jens Pikenes, eller Kjetil Rolness, har tatt Rune Rudberg inn i varmen etter anmeldernes massive slakt av Rudbergs siste plate, På Nye Eventyr. Sammen er de Norges førsteelskere, eller som Pikenes sa det i et intervju med Dagbladet: «Vi er ikke helt like, men begge hever vi norske kvinner opp fra det gråsteinlivet de lever. Gjennom oss merker de at de både har et liv og et underliv.» Duettene mellom Rudberg og Pikenes vil komme på rekke og rad.

Det Norske Jentekor skal også være med på konserten og gi den et dryss av englestemmer. Penthose Playboys stiller som vanlig med julestemning, glitter, brylkrem, slengbukser og oppknepte skjorter. Du kan vente deg disco, Elvis, åttitalls-slagere, evergreens, Travolta og glamrock. Det blir jul med kitsch, mer overdådig enn du kan forestille deg.

Trenger du å sprite opp hverdagen og drømme deg bort, ta deg en tur og la smektende Penthouse Playboys toner forføre deg.