<strong>UTSYN:</strong> – Røst har vært et definerende sted for mitt menneskesyn, sier Per Fugelli ved et av sine favorittutsiktspunkt ytterst i Lofoten. Foto: JØRN H. MOEN
UTSYN: – Røst har vært et definerende sted for mitt menneskesyn, sier Per Fugelli ved et av sine favorittutsiktspunkt ytterst i Lofoten. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer

Per Fugelli forbereder seg på slutten: - Norge er verdens beste land å dø i

Mange av de omdiskutert meningene til Per Fugelli stammer fra de små øyene ytterst i Lofoten. Dagbladet ble med han dit – for kanskje aller siste gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dette året har vi vært mye her oppe, rett og slett fordi det er det beste stedet å dø. Her kommer man nærmere skaperverket, som jeg kommer fra – og snart skal tilbake til, sier Per Fugelli (74) andektig og ser ut av vinduene på hytta si på Lyngvær ved Røst.

Vi har fått bli med den kjente samfunnsdebattanten til den bitte lille Nordlands-øya der eneste atkomstmulighet er med egen båt. Fugelli og kona ble forelsket i naturen der oppe – på tuppen av Lofoten – da han jobbet i området som lege for over 50 år siden.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer