KOMMENTARER

Per Sandberg blir høstens tv-vinner

Det er bare å glede seg!

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og her er noe av det første de gjør. Video: Viafree Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert

Denne uka var det ett år siden Per Sandberg gikk av som fiskeriminister. Ett år siden han skape bruduljer med Bahareh Letnes i Arendalsuka. Dere har selvfølgelig ikke glemt det, hvem kan vel det: Norsk politikks Romeo og Julie skulle snakke ut etter sjokkavgangen. Det gjorde de selvfølgelig ikke, i stedet lekte de katt-og-mus med norsk presse og leverte et absurd fellesintervju. Det var uhørt. Det var bananas. Det var så mye ståhei at når jeg tenker tilbake er det ikke det dype alvoret i saken jeg husker best, det er følelsen av å overvære det som måtte være høstens største underholdningsøyeblikk. Et «media event», der sakens innhold og mediedekningen av den fusjonerte til en slags opphøyd underholdningsenhet.

Du kan tenke hva du vil om Per Sandberg som Frp-politiker, stortingsrepresentant, fiskeriminister og justisminister, men kjedelig, det var han aldri.

Derfor er det kanskje ikke unaturlig at han etter avgangen har meldt overgang til den eneste bransjen der det svinger like mye som i politikken. Der det er like vanlig å bli elsket som å bli hatet. Der det er like kort vei inn døra til gullkontoret, som ut av den. Der sterke personligheter barker sammen på daglig basis og du får gjennomgå i kommentarfeltene. Bransjen som kan løfte en karriere til uante høyder, eller kutte hodet av den som om det var en høne på «Farmen»-farmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer