TV3:

Per Sandberg og Bahareh Letnes til «Charterfeber»: - Ikke en aprilspøk

Sandberg vil verken bekrefte eller avkrefte, og viser til PST og iransk etterretning.

BLIR REALITY-STJERNER: TV3 avviser at meldingen om at Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i «Charterfeber» er en aprilspøk. Foto: TV3 / Nordic Entertainment Group
BLIR REALITY-STJERNER: TV3 avviser at meldingen om at Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i «Charterfeber» er en aprilspøk. Foto: TV3 / Nordic Entertainment Group Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg sverger at dette ikke er en aprilspøk, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group til Dagbladet.

Til høsten er Per Sandberg (Frp) og Bahareh Letnes nok en gang å se på skjermen, denne gangen som deltakere i realityprogrammet «Charterfeber». Dette melder TV3 i en pressemelding.

- Vi sa umiddelbart ja til å delta i «Charterfeber». Vi kunne ikke si nei til et tilbud om å vise oss fra en ekte side, uten filter, uten spekulasjoner, med åpen overvåkning, sier Sandberg i pressemeldingen.

Han forteller videre at 2019 er et «mulighetsår» for paret.

- Vi elsker å reise, oppleve og sprenge grenser. Vi har virkelig fått kjenne på fordommer og her utfordrer vi igjen. Vi hadde ei fantastisk uke sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer