Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV3:

Per Sandberg og Bahareh Letnes til «Charterfeber»: - Ikke en aprilspøk

Sandberg vil verken bekrefte eller avkrefte, og viser til PST og iransk etterretning.

BLIR REALITY-STJERNER: TV3 avviser at meldingen om at Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i «Charterfeber» er en aprilspøk. Foto: TV3 / Nordic Entertainment Group
BLIR REALITY-STJERNER: TV3 avviser at meldingen om at Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i «Charterfeber» er en aprilspøk. Foto: TV3 / Nordic Entertainment Group Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg sverger at dette ikke er en aprilspøk, sier kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group til Dagbladet.

Til høsten er Per Sandberg (Frp) og Bahareh Letnes nok en gang å se på skjermen, denne gangen som deltakere i realityprogrammet «Charterfeber». Dette melder TV3 i en pressemelding.

- Vi sa umiddelbart ja til å delta i «Charterfeber». Vi kunne ikke si nei til et tilbud om å vise oss fra en ekte side, uten filter, uten spekulasjoner, med åpen overvåkning, sier Sandberg i pressemeldingen.

Han forteller videre at 2019 er et «mulighetsår» for paret.

- Vi elsker å reise, oppleve og sprenge grenser. Vi har virkelig fått kjenne på fordommer og her utfordrer vi igjen. Vi hadde ei fantastisk uke sammen.

ROMANTIKK: Ifølge pressemeldingen tilbrakte Sandberg og Letnes en romantisk uke på Gran Canaria. Foto: TV3 / Nordic Entertainment Group
ROMANTIKK: Ifølge pressemeldingen tilbrakte Sandberg og Letnes en romantisk uke på Gran Canaria. Foto: TV3 / Nordic Entertainment Group Vis mer

- Spør etterretningen

Ifølge pressemeldingen har paret feriert på Gran Canaria og turistbyen Puerto Rico, der de ble fulgt av et kamerateam i ei uke. De skal ha ankommet øya på Valentinsdagen i år, og fylt uka med «alt fra besøk på badeland til yoga, shopping, vannscooterkjøring og strandbesøk».

Per Sandberg bekrefter at han er å se på TV3 til høsten - men ikke at han deltar i «Charterfeber».

- TV3, ja, det skal jeg sikkert. Og NRK, og TV 2, sier den tidligere fiskeriministeren gåtefullt til Dagbladet.

- Kampanje og Medier24 skriver at du skal være med på programmet «Charterfeber», men på grunn av datoen i dag er jeg litt skeptisk.

- Er du skeptisk?

- Jeg mistenker at det kan være en aprilspøk, derfor tenkte jeg å spørre deg.

- Hva skal jeg si til det? Jeg vil verken bekrefte eller avkrefte. Det er jo 1. april! Men du kan spørre ulike lands etterretning.

- Hvilke land anbefaler du at jeg prater med?

- Du kan starte med PST og den iranske etterretningstjenesten. De vet helt sikkert.

- Helt sant

Kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i Nordic Entertainment Group bedyrer at det ikke dreier seg om en aprilspøk.

- Det er helt sant, sier hun til Dagbladet.

- Hvorfor annonserer dere dette på 1. april, når det unektelig kan tas for å være en spøk?

- Vi synes det var litt gøy. Vi har fått masse oppmerksomhet, så det har åpenbart fungert.

- Var det en bevisst strategi å skape den usikkerheten?

- Vi slapp det i dag fordi vi syns det var litt gøy å slippe den typen nyhet 1. april. Vi er veldig fornøyd med denne castingen. Hvis folk ikke tror på oss, får de bare følge med på skjermen til høsten. Da kommer videobeviset!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!