KOMMENTARER

Per Sandbergs forhold til og ferie med Miss Iran 2013 er pikant. Det er også en potensiell sikkerhetsrisiko

Farlige forbindelser.

UTSATT: Som kjent er Iran det eneste landet i verden der kvinner er lovpålagt å dekke til håret. Det er også forbudt å offentlig vise kjærtegn til det motsatte kjønn. Bildene Bahareh Letnes har lagt ut på Instagram viser henne på ferie i Iran med fiskeriminister og Frp-nestleder Per Sandberg.
UTSATT: Som kjent er Iran det eneste landet i verden der kvinner er lovpålagt å dekke til håret. Det er også forbudt å offentlig vise kjærtegn til det motsatte kjønn. Bildene Bahareh Letnes har lagt ut på Instagram viser henne på ferie i Iran med fiskeriminister og Frp-nestleder Per Sandberg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

«Om man reiser på ferie til hjemlandet man har flyktet fra så kan vel ting tyde på at noe ikke stemmer» skriver statssekretær Line Miriam Sandberg på Facebook.

Hun deler en artikkel om at UDI nå gjennomgår tusenvis av saker for å undersøke muligheten for tilbakekallelse av opphold i Norge, og representerer regjeringen og sitt partis syn. Samtidig som statssekretæren tar opp problemstillingen i sosiale medier, er hennes nylig fraseparerte ektemann Per Sandberg på ferie i Iran sammen med den 30 år yngre venninna Bahareh Letnes. Hun fikk opphold i Norge som asylsøker i 2008.

Den ironiske latteren er i sosiale medier øredøvende. Som kjent frontet statsråd Per Sandberg gjennomslaget om at asylsøkere med opphold i Norge ikke lenger kan reise på ferie til hjemlandet. Sylvi Listhaug fulgte opp med å oppfordre nordmenn til å varsle myndighetene dersom de hadde mistanke til at asylsøkere reiste hjem på ferie. Satirikere mener nå virkeligheten overgår satiren, og Vredens gang lager ren nyhetssak.

Letnes kom alene til Norge fra Iran som 16-åring, og ble etter tre avslag på asylsøknaden tvangsreturnert til Iran. Deretter ble hun satt på flyet tilbake til Norge fordi hun ikke hadde de riktige papirene med seg, og fikk opphold på grunnlag av ung alder og fare for tvangsekteskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer