Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Per Ståle ville sparket Bård

Per Ståle Lønning er sjokkert over NRK-ledelsens snille behandling av Bård Tufte Johansen og ledelsen i «Åpen post». - De burde fått sparken, sier Lønning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er sikker på at hvis dette hadde skjedd mot Dagsrevyen, ville folkene der ikke gitt seg før det fikk konsekvenser for dem i «Åpen post». Dagsrevyen hadde ikke gitt seg før enkelte personer var fjernet fra stillingen sine i underholdningsavdelingen. De burde fått sparken.

Det samme ville ha skjedd dersom det var en TV2-medarbeider som hadde gjort noe slikt mot en nyhetssending i NRK. Jeg er sikker på at Kåre Valebrokk hadde handlet raskt og effektivt, sier TV2s profilerte programleder Per Ståle Lønning til Dagbladet.

Og legger til:

- Bård Tufte Johansen skal være glad det ikke var Hans-Wilhelm Steinfeld eller meg som sto der, klar til direktesending. Jeg er sikker på at vi hadde svingt mikrofonen såpass kraftig rundt at han ville manglet noen tenner når vi var ferdige, sier TV2-programlederen, som har 18 års fartstid i NRK bak seg.

Hele Norges coronakart