Persbrandt tar time-out

Utbrent og syk.

(Dagbladet.no): Mikael Persbrandt tar etter flere skandaler en pause fra scenen. Etter hva hans manager opplyser til svenske medier skal skuespilleren være utbrent og syk, skriver Expressen.

Oppsetningen Frøken Julie, hvor Persbrandt spiller sammen med sin tidligere samboer Maria Bonnevie, vil innstilles ut desember.

- Vi respekterer våre skuespilleres integritet og det håper vi også at media gjør, skriver Dramantens teatersjef i en pressemelding.

Drikker mer og mer

Det er en måned siden svenske medier blåste opp nyheten om at Persbrandt venter barn med Ulf Lundells datter, Sanna Lundell. Etter nyheten har festen ingen ende tatt. Nå ser det ut til at skuespilleren må kaste inn håndkle, og ta en pause fra partylivet.

Onsdagens forestilling gikk hardt for seg da Persbrandt var full på scenen, og gamle alkoholvaner kom igjen opp i lyset. Etter forestillingen besluttet han å ta en pause. Dette på eget initiativ.

Legger skylden på kvinnene

Skuespillerens kompis, Jan Rendle, skylder på kvinnene, mediene og agenten for Persbrandts nedtur.

FORBILDE: - Alle kvinner vil ligge med han, sier kompisen til Expressen. Foto: AGNETE BRUN
FORBILDE: - Alle kvinner vil ligge med han, sier kompisen til Expressen. Foto: AGNETE BRUN Vis mer

- Det er jo agenten som legger mye jobb på skuespillerne. De kjører dem til siste slutt, sier Rendle ifølge Expressen.

Videre fyrer han løs på Persbrandts mange kvinnelige bekjentskaper.

- Om en kvinne vet at Micke har en gravid dame hjemme er det utrolig dårlig gjort av henne å legge an på Micke. Det er damene som jager han, og det er jo lett å la seg friste av pene damer, sier Rendle.

Til slutt er han kritisk til mediers dekning av skuespillerens privatliv, men han medgir at han har en form for forståelse for oppstyret.

- Alle menn vil jo være han og alle damer vil ligge med han, sier han.

POPULÆR: Frøken Julie har vært utsolgt i lengre tid. Persbrandt og Bonnevie sto på scenen samme dag som nyheten om Lundell ble presentert i mediene.