Personlig, vitenskapelig og morsomt om sex og samliv

Dennis Storhøi redder ekteskapene når jula nærmer seg.

KASTER SEG UTI DET: Det Dennis Storhøi ikke har ervervet seg av kunnskap om sex og samliv, både av egen erfaring og anerkjent forskning, er neppe verd å vite. Neste måned blir det julebordshow i Teaterkjelleren i regi av Oslo Nye Teater.
Foto: Anders Grønneberg
KASTER SEG UTI DET: Det Dennis Storhøi ikke har ervervet seg av kunnskap om sex og samliv, både av egen erfaring og anerkjent forskning, er neppe verd å vite. Neste måned blir det julebordshow i Teaterkjelleren i regi av Oslo Nye Teater. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I sin nye forestilling «Sex og samliv» snakker Dennis Storhøi (54) av erfaring, undring og forsking på kjønnsforskjeller.

-Forskjellene mellom kvinner og menn sitter i hodet. Det ligger mye hjerneforskning bak denne forestillingen, sier Dennis Storhøi.

Bobler i blodet Han sitter med Dagbladet på bar og drikker kaffe og kullsyrevann - og koffeinen og boblene ser ut til å gå rett i hodet på ham. Dennis smiler, snakker og gestikulerer - men holder også tunge for tann.

-Jeg kan ikke si for mye uten å røpe poengene.

- «Sex og samliv» er en julebordforestilling med både mat og drikke på menyen - og en goodiebag til publikum. Den handler om forskjellene mellom kjønnene, sier Storhøi.

Sex, shopping og Clas Ohlson «Sex og samliv» settes opp i november og desember på Teaterkjelleren i regi av Oslo Nye Teater. Sammen med instruktør Svein Sturla Hungnes har de gått vitenskapelig til verks - kanskje ikke så dyptpløyende som våre to hjerneforskere som forrige uke fikk Nobelprisen for sin forskning, men dog.

-Hvorfor er det stoler i alle butikker som er myntet på kvinner?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer