Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pet Shop Boys

Pet Shop Boys lager Englands første homsemusikal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Neil Tennant, frontfiguren i Pet Shop Boys, sto nylig fram og innrømmet at han er homo. Hvorfor gjorde han det? Alle visste det, og i ei tid da selv Robbie Williams prøver å virke halvhomsete, hvem er det da som egentlig bryr seg om Tennant er homo eller ikke?

Kanskje var det for å promotere musikalen «Closer to Heaven», en tilsynelatende typisk musikal - store, prangende showsanger - med homser i hovedrollene. Historien er skåret over «Queer as folk»s lest, (den, for noen, kontroversielle homoserien som nylig gikk på NRK2): ung, uskyldig og seksuelt forvirret gutt kommer til storbyen og utsettes for mange fristelser.

Det resulterer i mange veiskille -sanger, sanger som sikkert fungerer utmerket på en teaterscene, men som hjemme i stua preges av å være «Store Sanger Med Et Budskap» . Det begynner dessuten å bli en stund siden Pet Shop Boys lagde virkelig snerten pop.

Fansen bør heller vente på at en musikal-DVD dukker opp.

IKKE SNERTNE: Pet Shop Boys.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!