Peter Pan inn i Jacko-saken

Partene i saken mot Michael Jackson er forberedt på at eventyrskikkelsen Peter Pan kan bli sentral under rettssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Jackson, som er tiltalt for å ha dopet ned og seksuelt misbrukt en mindreårig gutt, har beskrevet seg selv som selve inkarnasjonen av eventyrfiguren Peter Pan, som aldri vokste opp.

Gjennom mange år har Jackson sagt at eventyrgutten til den skotske forfatteren James M. Barrie symboliserer gledene og leken han selv ble nektet som barn.

Linken til Peter Pan kommer alltid opp når Jackson forklarer hvorfor han elsker å boltre seg, reise og også dele soverom med barn som ikke er hans egne - og det er ventet at Peter Pan også vil komme opp under rettssaken.

Atferdseksperter har derimot delt syn på om Jacksons oppførsel kan forklares ut ifra en traumatisk barndom. Rettseksperter er også uenige i om fokus på hans oppvekst vil være et pluss eller et minus for Jackson i en rettssal.

-  Det vil bli veldig, veldig vanskelig å forholde seg til, tror Santa Barbara-advokaten Steve Balash, ifølge Los Angeles Times. Avisa skriver at rettssaken kommer opp i september, og legger til at Peter Pan neppe vil møte personlig.

Selv om medier ved flere anledninger har krevd å få ut rettsdokumentene av den omfattende tiltalen mot popstjernen, er dokumentene fortsatt hemmeligholdt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer