Petter Uteligger frir til Bent Høie - nå svarer han

Inviterer helseministeren på tur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I disse dager er dokumentarskaper Petter Nyquist på tv-innspillingstur med hjemløse og narkomane han traff på gata i Oslo.

Gullruten-vinneren gjør opptak til en ny sesong av «Petter Uteligger», der han skal gi sine nye venner andre opplevelser - temmelig annerledes livet på gata.

Nå også (trolig) med helseminister Bent Høie på tur.

Invitasjon I ettermiddag lastet Nyquist opp et videoklipp på Facebook der han leser opp et håndskrevet brev fra de åtte narkomane som er med på innspillinga. Brevet er en invitasjon til Bent Høie.

«Invitasjon av helseminister. Vi er åtte rusmisbrukere på tur med Petter Nyquist. Vi har et genuint ønske om å invitere Bent Høie, for å gi et innblikk i våre liv. Vi vil vise at vi er mennesker på lik linje med alle andre, som er på en konstruktiv vei mot rusfrihet med naturen og opplevelser som et hjelpemiddel», står det i brevet.

Nyquist legger til at han lover godt selskap og godt humør. «Så nå er det opp til deg, Bent Høie. Vi skal være på tur et par uker til, og vil gjerne at du kan tilbringe et døgn med oss.»15 000 delinger, 6000 «likes» og to timer seinere svarer Bent Høie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer