Petter Uteligger hylles for den nye sesongen

- Jeg ville fornye meg.

JOBBES FORTSATT: - Den nye sesongen av «Petter uteligger» jobbes fortsatt med, men serien kommer i løpet av høsten, forteller Petter Nyquist til Dagbladet. Foto: Eivind Senneset, Dagbladet
JOBBES FORTSATT: - Den nye sesongen av «Petter uteligger» jobbes fortsatt med, men serien kommer i løpet av høsten, forteller Petter Nyquist til Dagbladet. Foto: Eivind Senneset, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (Dagbladet): - Uten at jeg skal gå inn i detaljer, men ruspolitikken i Norge er ikke optimal, og den må gjøres noe med, sier Petter Nyquist da Dagbladet møtte programlederen under høstlanseringen til TV 2 i Bergen.

- Mange sier til meg at «Petter uteligger» har vært med på å endre folks holdninger til russjuke mennesker, og det er jeg glad for, fortsetter han.

Mannen bak seersuksessen «Petter uteligger» skal denne høsten tilbake på skjermen med en ny sesong av dokumentarserien. Denne gangen har derimot bærumsmannen ikke bodd ute på gata.

Ville fornye meg

- Flere mente jeg burde gjort en ny sesong med samme utgangspunkt, bare i Bergen eller Trondheim, men jeg føler jeg fikk vist det jeg ville i første sesong. Nå ville også flere ha kjent meg igjen, så det hadde ikke blitt det samme. Denne gangen ville jeg fornye meg, forteller Nyquist.

Gullrute-vinneren skal nå tilnærme seg andre utfordrende konsekvenser tilknyttet russjuke mennesker. Norges mange tusen pårørende.

Møter pårørende

- I rusmiljøet har alle involverte også pårørende, og veldig mange er berørte av stoffbruket til personer som sliter med rus. Det skal mye til for å gi slipp på sin egen et nært familiemedlem, så jeg prøver å dykke ned i hva som holder dem sammen og hvordan alt dette påvirker dem. Når man møter så mye motgang kan det være utrolig vanskelig, sier Nyquist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer