«Petter Uteligger» startet karrieren i gullsmedforretning og på Peppes: - Jeg var rastløs og lite skoleflink

Siden har Petter Uteligger vært på ekspedisjoner verden over. Men det var på gata i Oslo han fant det som virkelig betyr noe for ham. 

GATAS MANN: Petter Nyquist, bedre kjent som Petter Uteligger, fikk livet sitt forandret da han bodde 52 dager på gata i Oslo.   Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
GATAS MANN: Petter Nyquist, bedre kjent som Petter Uteligger, fikk livet sitt forandret da han bodde 52 dager på gata i Oslo. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Mamma sier alltid at jeg tror det er mer enn fire og tyve timer i døgnet. Det skulle jeg ønske at jeg hadde nå, for det er alltid så mye jeg vil få til, men jeg har bare ikke nok tid, sier Petter Nyquist til Dagbladet.

Han har ikke akkurat fått mer tid etter braksuksessen med tv-serien «Petter Uteligger», som gikk på TV 2 i vinter. Gjennom 52 døgn på gata i Oslo ble vi kjent med 37 år gamle Petter Nyquist og hans nye venner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer