ALENE IGJEN: Pharrell Williams har laget musikk for blant andre Justin Timberlake, Jay-Z, Miley Cyrus, Beyoncé og Frank Ocean, i tillegg til å holde liv i en egen, suksessrik karriere med N.E.R.D. Nå er han imidlertid solo igjen. Foto: SONY MUSIC
ALENE IGJEN: Pharrell Williams har laget musikk for blant andre Justin Timberlake, Jay-Z, Miley Cyrus, Beyoncé og Frank Ocean, i tillegg til å holde liv i en egen, suksessrik karriere med N.E.R.D. Nå er han imidlertid solo igjen. Foto: SONY MUSICVis mer

Pharrell kommer til Norge

Etter et fantastisk hitår.

Med Robin Thickes «Blurred Lines», Daft Punks «Get Lucky» og sin egen Oscar-nominerte «Happy» skrev Pharrell Williams (40) tre av 2013s største slagere.

Til høsten kommer han til Norge. Konserten er satt opp i Oslo spektrum den 14. september, melder konsertarrangør Live Nation.

Williams har i tillegg til å ha gitt ut to soloalbum, også hatt en vidstrakt karriere med duoen N.E.R.D. Han har også vært låtskriver for en hel del andre artister, som Justin Timberlake, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Daft Punk og Robin Thicke.

Låten han skrev for sistnevte, «Blurred Lines», har han i et intervju med Dagbladet (krever innlogging) erkjent at hadde en «tvilsom tekst», etter en debatt der låtteksten ble anklaget for å ha et frastøtende kvinnesyn.