Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pharrelska!

Pharrell er en flørt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KONSERT: KRISTIANSAND (Dagbladet): Pharrell Williams er en mann som veit å flørte med fansen.

The Neptunes-guttens nye album skulle egentlig vært sluppet på nyåret, releasedatoen har stadig blitt flyttet to måneder framover i tid.

Men nå, plutselig, har alt blitt klarert. Skiva slippes om to uker, og Pharrell hadde et flunkende nytt album å feire i Bendiksbukta i går. Og etter konserten å dømme lover det sinnssykt bra.

Regn

Pharrell vet nemlig hvordan han får 12 000 mennesker til å bli forelsket. Med seg på scenen hadde han to store trommesett, som han utnyttet til minste trommestikkeflis, en backkatalog som glitret like mye som diamantklokka hans og et band som i god gammel N.E.R.D-stil skapte et massivt funkrockhiphop-lydbilde som flommet like mye utover publikum som regnet som fosset fra himmelen.

Magisk

Men hvem bryr seg om litt duskregn når mannen på scenen drar den ene hiten etter den opp av sin magiske caps? I motsetning til Kanye-konserten på onsdag funket det utmerket å spille låter han har produsert for andre. Sannsynligvis fordi han hadde et potte tett band i ryggen.

Pharrell fikk publikum til å synge den karakteristiske «Snoop»-linja på «Drop It Like It\'s Hot», gaule teksten til «Beautiful», og da han på den nye låta «Number 1 Girl» spurte:

FLØRT: Det var vanskelig å holde rockefoten i ro under Pharell-konserten i går. FOTO: ANDERS GRØNNEBERG
FLØRT: Det var vanskelig å holde rockefoten i ro under Pharell-konserten i går. FOTO: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer

«Hvem vil bli med meg hjem i kveld?» jublet steike meg alle guttene også.

Pga tidlig deadline er anmeldelsen basert på de førtifem første minuttene av konserten .