Phoebe gifter seg

Rollefiguren Phoebe finner lykken etter mye dill mot slutten av tv-serien «Venner for livet».

(Dagbladet.no): Giftemålet er finalen på en 40-minutters spesialepisode, og som fansen allerede vet er veien mot lykken komplisert i «Venner for livet».

Monica (Courteny Cox-Arquette) driver de andre til vanvidd som selvutnevnt giftemåls-planlegger for Phoebe (Lisa Kudrow) og Mike (Paul Judd), skriver Evening Standard.

Dette fører til at Phoebe sparker henne. Ellers oppstår det selvfølgelig problemer med logistikken, og Chandler (Matthew Perry) krangler med Ross (David Schwimmer) om hvem som skal følge Phoebe opp kirkegulvet.

Episoden skjer helt mot slutten av den siste sesongen av den uhyre populære tv-serien «Venner for livet». Her hjemme har TV2 sendt serien siden januar 1996. «Venner for livet» har vært blant kanalens mest populære, og har på det meste hatt 775 000 seere på en tirsdag.

Den siste episoden er også filmet og det skal ha vært en emosjonell time for de seks «vennene» som serien har gjort til verdenstjerner.

- Det er så mye vi har oppnådd. Det blir ikke lettere å slutte når jeg ser tilbake på all moroa, sier Kudrow ifølge Evening Standard.

LOVE:</B> Mike (Paul Rudd) og Phoebe (Lisa Kudrow) har vært sammen i et par sesonger. Nå gifter de seg.