Phoebes film-suksess

Lisa Kudrow, bedre kjent som Phoebe, er den eneste i «Friends»-gjengen som har gjort særlig suksess på film-fronten. Nå skal hun kanskje spille mot John Travolta.

Hele Friends-gjengen har prøvd seg på film-lerretet. For gutta har det ikke gått spesielt godt, tenk for eksempel på David «Ross» Schwimmer i «Six Days and Seven Nights» og Matt «Joey» LeBlanc i «Lost In Space».

For jentene har det gått noe bedre, både Jennifer Anniston og Courteney Cox har flere moderate suksesser å vise til. Men Lisa Kudrow er den eneste som ser ut til å tilfredsstille både kino-publikum og kritikere, i tillegg til at hun faktisk er den eneste i «Friends» som har fått en Emmy.

Og hun får de beste motspillerne. I «Analyze this» spiller hun mot Robert De Niro, og hun skal spille mot Meg Ryan i «Hanging Up». Nå går det rykter om at hun kanskje skal spille mot selveste John Travolta i en ny komedie.

Filmen, som foreløpig har arbeidstittelen «Numbers», skal bli en romantisk komedie om en værmann på TV (Travolta) som blir blandet inn i en lottosvindel. Men det gjenstår å se om 36 år gamle Kudrow sier ja, og hvorvidt hun og Travolta har tid til å spille inn filmen i høst. Travolta er opptatt med filmen «Battlefield Earth», og 23 september begynner en ny vennesesong for Kudrow.

I ALLE KANALER: Lisa Kudrow gjør sukses både innen film og tv. Her fra en gjesteopptreden i «Mad About You».