Phoenix-nettmøte er avlyst

Nettmøtet med Phoenix er avlyst på grunn av at bandet kom seint til quart-festivalen, og må dessverre ta lydsjekk når de egentlig skulle svart Dagbladet.nos lesere. Vi beklager.

QUART (Dagbladet.no): Musikkjournalister har lagt sin elsk på det franske bandet Phoenix, og deres lune sjarm og varme forstadspop. Dagbladets Sigrid Hvidsten falt fullstendig for albumet «Alphabetical»:

- Nydelige «Victim of A Crime» kan minne om Cameron Crowes hyllest til syttitallsrocken i «Almost Famous». For selv om «Alphabetical» tidvis er fantastisk oppløftende, er tekstene forbausende illusjonsløse. Livet er bittersøtt og småkynisk, men likevel ganske vakkert. I en perfekt verden hadde «Alphabetical» vært oppfølgeren til The Strokes\' «Is This It». I stedet burde det bli albumet som får amerikanerne til å like franskmenn igjen, skrev Hvidsten og kastet en sekser.

I natt spiller Thomas Mars, Deck D\'Arcy, Laurent Brancowitz og Christian Mazzalai på QlubQuart i Kristiansand, og praten går om hvor mye folk gleder seg.