<strong>USUNT:</strong> - Det mest usunne med hele dette systemet er at folk deler ut penger til folk de kjenner - uten å måtte gi noen faglig begrunnelse for hvorfor de gjør det, sier Pia Myrvold, her fotografert i multi-media installasjonen FLOW på Steenersensmuseet i Oslo i 2011. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB Scanpix
USUNT: - Det mest usunne med hele dette systemet er at folk deler ut penger til folk de kjenner - uten å måtte gi noen faglig begrunnelse for hvorfor de gjør det, sier Pia Myrvold, her fotografert i multi-media installasjonen FLOW på Steenersensmuseet i Oslo i 2011. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB Scanpix Vis mer

#Kulturkameratene

Pia Myrvold om Dagbladets avdekking: - Man må være flink til å kjenne de riktige folka

Kunstner Pia Myrvold (57) har nærmest gitt opp å søke Kulturrådet om penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lørdag skrev Dagbladet om hvordan Facebook-vennskap preger Kulturrådets utdeling av midler.

- Jeg tror dessverre det har mye å si om man kjenner de rette folkene. Og tilhører det riktige nettverket. Det er noen som er «in» og alltid får støtte. Jeg er åpenbart ikke blant dem, sier Pia Myrvold.

Kunstneren Myrvold, som debuterte i 1981, er kjent for sin allsidighet, og har laget alt fra motekolleksjoner til installasjonskunst. Siden debuten har hun markert seg som en av Norges mest toneangivende kunstnere.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer