Pia Tjelta får «Petter Northug» som kjæreste

- Ærlig talt aner jeg ikke helt hva jeg går til.

>GÅR ETTER NORTHUG: Om Mads Ousdal hadde turt å hoppe etter Wirkola er usikkert, men nå skal han i alle fall forsøke å gå etter Northug. Foto: lars Eivind Bones
>GÅR ETTER NORTHUG: Om Mads Ousdal hadde turt å hoppe etter Wirkola er usikkert, men nå skal han i alle fall forsøke å gå etter Northug. Foto: lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette blir en utrolig spennende periode, ærlig talt aner jeg ikke helt hva jeg går til, sier Mads Ousdal om sitt nye og ekstreme prosjekt til nrk.no.

Skuespiller Ousdal har nemlig fått æren av å prøve ut livet til Petter Northug i en ny nettserie som kan følges på nrk-bloggen «Mitt liv som Northug».

12 treninger i uka Ousdal, som har rundet 40 år, skal fram mot ski-VM i Oslo i slutten av februar følge et beinhardt treningsprogram for å komme så nærme som mulig Northugs hverdag.

Et slikt regime innebærer ifølge nrk.no de følgende tiltakene:

• Opptil 12 treningsøkter i uka• Teknikkterping og styrketrening• Mye hvile og restitusjon• Kontrollert kosthold og næringsinntak

- Usikker - Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, men er ikke sikker på hvordan denne kroppen kommer til å takle den plutselige livsstilsendringen, sier Ousdal, som kommer til å trene mellom 15 og 20 timer i uka.

Ifølge nettsidene til prosjektet er Ousdal i dag «temmelig utrent», så da kan nok Pia Tjelta, Ousdals kjæreste, få en langt bedre trent make i tida framover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer