Piercet pappa'n til Mel B

- Very, very expencive, forklarte Mel B da hun ba Gina Celso (20) pierce to diamantdobber i farens øre før torsdagens konsert i Oslo.

Det var Mel Bs bursdagspresang til faren. Emmas kjæreste fikk piercing i øyebrynet i samme slengen - mens Emma satt på fanget hans.

- Hvis du ikke kan, utsetter vi konserten til du kommer, var beskjeden Gina fikk. For Mel B's far og Emmas kjæreste skulle absolutt pierces før konserten.

- Jeg tok med masse utstyr og mange smykker ned til Oslo Spektrum. Jeg var skikkelig shaky, men alle var livlige og Victoria ville pierce gullring i øyebrynet.

Sit-ups

Spice-jentene knipset bilder hele tida med et sånt rosa polaroid-kamera, mens Mel C lå på gulvet og tok sit-ups.
Sport-spice forsømte seg ikke.

- Very, very expencive, kjøpt i den beste smykkebutikken, forklarte Mel B før Gina tok Spice-pappa i øret, satte i kanylen, og han kvitterte med et brøl og nesten svimte av. For spice pappa var redd blod, men Gina greide jobben bra.

- Nice job, nikket Spice-jentene anerkjennende til Gina, «You are fantastic!»

Best liggende

Men Emma gjorde jobben vanskelig da hun insisterte på å sitte på fanget til kjæresten, mens Gina piercet øyebrynet hans.

- Det beste er å pierce når en ligger, forklarer Gina som har to års fartstid i faget.

- Å, jeg vil ikke se at du har det vondt, snufset Emma til kjæresten, lettere rødkantet rundt øynene. De to var så forelsket som bare en krangel kan gjøre en.

- De var skikkelig nyforelsket på hennes premisser, forklarer observante Kent Reuterdahl, Ginas assistent, skjønt, han var mest med for å se på jentene, enda hans musikksmak er «mye mindre kommers enn Spice Girls». Kent fikk forklaring på det han søkte:

- Sssss, de er helt vanlige mennesker, de, va'kke sånn der «Spice Girls».
Bare litt diamant-pierce-spice-aktig, de er ikke Spice Girls for ingenting.

I hele går ventet Gina spent i Oslo Piercing Studios lokaler i Oslo - for Mel B hadde sagt hun skulle komme og motta gull-barbelen Gina hadde gitt henne i gave dagen før. En kortere enn den hun først hadde fått, men Spice-jenta lot vente på seg.

<B>FIKK FINT BESØK:</B> Selv er Gina Celso (20) og Kent Reuterdahl (24) piercet i tunga og litt her og der. Torsdag sørget de for at også faren til Mel B og kjæresten til Emma fikk seg litt pynt på kroppen.