Drew Barrymore:

Pikant avsløring etter 22 år

Drew Barrymore var målløs da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka.

SJOKKERT: Drew Barrymore ble sittende målløs igjen da hennes tidligere skuespillerkollega, Michael Vartan, kom med en oppsiktsvekkende og koselig avsløring denne uka. Vis mer
Publisert

Denne uka ble det et koselig gjensyn med stjernene fra filmen «Never been kissed» fra 1999 under talkshowet til Drew Barrymore.

I filmen spiller Barrymore journalisten Josie Geller som blir sendt undercover for å rapportere fra en lokal videregående skole. Hun finner kjærligheten til den unge læreren Sam, som spilles av Vartan.

- Et av de beste øyeblikkene i livet mitt

Antakelig er kyssescener på film bare en del av jobben for mange skuespillere, men for Vartan betydde kysset med Barrymore mer enn det, avslører han under «The Drew Barrymore Show» denne uka.

Før Vartan entrer scenen viser Barrymore klippet fra kysset i filmen. Etter klippet blir vist, sier hun:

- Jeg skulle ønske Michael Vartan var her, så vi kunne leve ut det øyeblikket igjen. Det var et av de beste, morsomste øyeblikkene i livet mitt, sier Barrymore.

Så kommer det en overraskelse: Michael Vartan entrer scenen.

Avslørte følelser

På spørsmål fra Barrymore om han har noen spesielle minne fra filmen, svarer Vartan:

- Det er en historie om en kjent scene som veldig få folk visste om og jeg er ikke sikker på om jeg bør …, begynte Vartan, og fortalte Barrymore at ikke engang hun visste om historien som skulle komme.

Så kommer avsløringa:

- Så vi omfavnet hverandre og startet og kysse, og du kysset meg virkelig. Jeg mener, du kysset meg virkelig. Jeg var ikke klar for det i det hele tatt og jeg er en mann. Jeg var en veldig ung mann da, og jeg hadde, eh, følelser, sier Vartan.

Sistnevnte var tydelig overrasket, og latteren satt løst mellom de to:

- Du var ikke gift da, så jeg gikk for det. Du var singel, og jeg tenkte at jeg da ikke ville fornærme noen, sa Barrymore.

Vondt i ryggen som unnskyldning

Vartan fortalte Barrymore under programmet at hun var god til å kysse. Han avslørte også hva som skjedde etter kysset var gjennomført.

- Følelsene bare skjedde, og jeg forsto raskt at jeg var på et veldig dårlig sted, fordi jeg hadde på meg veldig løse bukser. Jeg tenkte dette kommer til å bli en katastrofe når de kutter, jeg må forhindre dette.

Vartan ba om at de kuttet, og sa at han hadde vondt i ryggen.

SNIFF: Det var ikke filmen som havnet i hovedrollen, da skuespillerne Jessica Chastain og Oscar Isaac sto på den røde løperen for å promotere deres nye TV-serie «Scenes from a Marriage». Video: AP / Foto: Scanpix Vis mer

Flere profiler

Komedien «Never been kissed» hadde, foruten Barrymore og Vartan, flere kjente i hovedrollene. Blant dem David Arquette, som tidligere var gift med «Friends»-stjerne Courteney Cox. Andre skuespillere som var med var Leelee Sobieski, John Reilly og Jessica Alba.

Totalt tjente filmen inn 84,6 millioner dollar, og på filmdatabasen IMDb har filmen 6,1 av 10 stjerner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer