Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pike, vin og sang

Hun er allerede popmillionær, men ofrer det ikke en tanke. Lene Marlin (18) ser fram til russefestene i mai. - Jeg er en partyjente, og russetida skal ikke ødelegges av karrieren, sier Lene Marlin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lenes favoritter

Sissels managere hjelper

Mandag kommer debutalbumet «Playing My Game» til tromsøjenta Lene Marlin Pedersen. Singlene «Unforgivable Sinner» og «Sitting Down Here» har allerede passert 50 000 solgte.

Og mens Dagbladet intervjuer henne, opplyser plateselskapet Virgin at cd-salget har passert 44 000 eksemplarer av «Playing My Game» - fire dager før den er i salg.

- Hva, er det sant? bryter Lene Marlin ut, og tar hendene til ansiktet. Hun klarer ikke å skjule gleden og stoltheten.

Forberedt på nedtur

Vi tror Norges nye popyndling når hun sier at verken pengene eller karrieren har forandret henne.

- For ett år siden satt jeg hjemme og så Spellemannprisen på tv. I år fikk jeg Spellemannprisen. Jeg er sannsynligvis den som er mest forundret over all medgangen. Suksessen så langt er nærmest uvirkelig. Derfor tenker jeg mye på at lykken vil snu - en eller annen gang.

- Jeg er faktisk forberedt på dårlig kritikk. Jeg er kjent for å være pessimist. Seinest i går sa plateselskapet mitt at jeg ikke må være så pessimistisk. Men suksessen kan jo ikke vare evig.

Drøm om å reise

- Når artister beskriver deg, er det ord som ærlig, integritet, sjarmerende, alminnelig og substans som går igjen. Kommentar.

- Hva skal jeg si. Jeg er så glad for at folk tar så godt imot meg. Men jeg gjør ikke noe spesielt. Er bare meg selv.

Det siste halvåret har vært hektisk for 18-åringen, som har delt livet mellom skolegang og platestudio.

- Det har ikke gått ut over skolegangen. Jeg har tatt litt ekstra fri, men jobbet mest med musikk på fritida og i helgene.

GLEDER SEG: Til russetiden i Tromsø. Da skal Lene feste, langt fra kameralinser og journalister.