Piketty-dummies for dummies

Tida er knapp. To kortversjoner av bøkene om Thomas Pikettys «Kapitalen» er ute på norsk. Vår anmelder hjelper deg å velge.

TIL NORGE: Den franske økonomen Thomas Piketty er i Norge i dag og vår anmelder har tatt for seg to av bøkene som er skrevet om Pikettys mye omtalte verk «Kapital i det 21. århundre». Foto: SCANPIX
TIL NORGE: Den franske økonomen Thomas Piketty er i Norge i dag og vår anmelder har tatt for seg to av bøkene som er skrevet om Pikettys mye omtalte verk «Kapital i det 21. århundre». Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Denne artikkelen er skrevet av Aksel Braanen Sterri , som jobber i Manifest.

(Ideer): Den franske økonomen Thomas Pikettys «Kapital i det 21. århundre» har solgt enorme kvanta og vært gjenstand for massiv oppmerksomhet. Fagøkonomer har ikke kunnet ignorere hans tese om at kapitalismen skaper ulikheter.

Men, selv om boka er en salgssuksess er det få som har lest den. Bare 2 til 3 prosent av de som kjøper den kommer seg gjennom den, og de aller fleste slutter tidlig. Enda færre har sett på det tekniske appendikset som ligger på nett.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer