Pink Floyd-flopp i Spania

Forbløffet måtte Pink Floyd-stjernen Dave Gilmour konstatere at han ikke ble gjenkjent av den lokale befolkningen på den spanske ferieøya Formentera.

Ingen av innbyggerne visste hvem han var – til tross for bandets kritikerroste opptreden på Live 8-konsertene tidligere denne måneden.

Gilmour, som ferierte på den lille ferieøya med sin journalistkone, ble med på en gitarkveld, men klarte ikke å gjøre noe inntrykk på lokalbefolkningen, ifølge Evening Echo News.

– Han fortalte hvem han var, men ingen trodde på det. Vi lot ham spille, men det lød ikke noe spesielt fra gitaren. Det han framførte var ikke bra i det hele tatt, var dommen en musiker på øya ga 60-åringen.

– For meg var det oppsiktsvekkende at innbyggerne ikke hadde hørt om Pink Floyd. Jeg tok det med godt humør, selv om de ikke var videre interessert i det jeg spilte, uttalte Dave Gilmour.

(ANB)

ANONYM: Få lot seg imponere over Pink Floyds Dave Gilmore da han jammet på en lokal gitarkveld på den spanske ferieøya Formentera. Bildet er fra Live8-konserten, der bandet var gjenforent med sin tidligere vokalist Roger Waters.