TIL KRISTIANSAND:  Artisten Pink skal opptre i Kristiansand på søndag. Foto: Scanpix
TIL KRISTIANSAND: Artisten Pink skal opptre i Kristiansand på søndag. Foto: ScanpixVis mer

Pink gleder seg til fulle nordmenn

Popstjernen Pink håper det blir god stemning i Kristiansand, siden nordmenn er så glade i å drikke.

||| Nürnberg: Pink skal opptre i Kristiansand søndag kveld, og i et videointervju fra bookingbyrået Atomic Soul ga hun nordmenn tommelen opp.

— Det norske publikummet er høylytte, og de drikker. Jeg liker at folk drikker, det er et bra publikum! smilte Pink, som egentlig heter Alica Beth Moore.

Skadet seg på scenen Pinks sceneshow er av det utfordrende og akrobatiske slaget, der hun blant annet henger høyt over scenegulvet, bare festet til noen seler.

— Jeg blir ikke redd. Noe av det jeg gjør kan være litt skummelt, men jeg tenker ikke på det før jeg er midt oppi det, forklarte sangeren.

Intervjuet ble gjort før konserten i Nürnberg, Tyskland, og bare timer senere falt artisten ned fra scenen og ble brakt til sykehus. Noen hadde glemt å feste selen hennes ordentlig, men heldigvis gikk det bra. Pink er i fin form og har siden opptrådt blant annet i St. Petersburg og Praha.

I skrivende stund er hun i Göteborg hvor hun har fått selskap av moren sin.

I Sverige — Tok en spasertur i botanisk hage sammen med mamma. Det er så vakkert her i Göteborg, twitret stjernen onsdag.
Men alt var ikke like stas hos Søta Bror, for bare noen timer senere hadde pipen fått en annen lyd.

— Paparazziene i denne byen er fordømt frekke og de fikk moren min til å begynne å gråte. Jeg kunne ønske jeg kunne tvinge dem til å spise dritt, eller spise hverandre, het det da.

Pink har også fått besøk av ektemannen Carey Hart i løpet av turneen, men det er uklart om hun tar med seg ham eller moren til Norge.

Tre år lang turne Popstjernens konsert i Kristiansand avslutter en tre år lang turne. Men Pink er ikke sliten ennå.

— Jeg gleder meg veldig til konserten i Norge, sa sangerinnen, som også avkreftet at hun blir nervøs før hun går på scenen.

— Å opptre er naturlig for meg, forklarte hun.

Så langt har ikke Pink noen planer om hvordan hun skal slå i hjel eventuell ekstra tid i Kristiansand.

— Jeg vet ikke, jeg tror jeg bare skal opptre i Norge. Og ta meg en deilig, stor drink etterpå. Det ser jeg virkelig fram til, smilte hun.

Publikum på Odderøya kan også glede seg over litt norsk underholdning. DJ Ralph Meyerz skal varme opp, og han skal blant annet spille sin nye singel som Snoop Dogg og George Clinton har bidratt på.

Pink har også med seg egen faste oppvarmer, gitaristen og låtskriveren Butch Walker. Det er fremdeles muligheter til å få med seg showet. Drøye 9.000 av 10.000 billetter er solgt.

(NTB)