Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pink Mountaintops

Fjellet har mange farger, i alle fall to.

CD: Stephen McBean går helst i direkte dialog med rockehistorien. To eksempler: 1. Med bandet sitt, Black Mountain, lager han rock som ikke bare referansejegerne vil høre at likner på et annet black-band, et som heter Sabbath til etternavn. 2. Med soloprosjektet sitt, Pink Mountaintops, åpner han første låt på «Axis of Evol» med å synge «No, I\'m not headed down the highway to hell» , som om han slo av en samtale i all vennskapelighet med AC/DC. Om du tåler slike små vink, og vet å sette pris på at Pink Mountaintops-prosjektet rommer alt fra 117 sekunders elektrolåter med vrengvokal og åttitallstrommemaskin («New Drug Queens»), via streit singer-songwriter-materiale («Comas») til niminutters togreps-Velvet Underground-rock («Slaves»), har du to ting å gjøre: 1. Skaffe «Axis of Evol» . 2. Få med deg Stephen McBean i både rosa og svart utgave når han om kort tid kommer til Norge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling