- «Pink Panther 2» er ikke en oppfølger

Se bakomklipp fra filmen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Det er kjempegøy å gå rundt i New York eller kjøre rundt i Los Angeles og se sin egen plakat på veggene, sier regissør Harald Zwart i dagens Dagbladet.

Han er om dagen svært opptatt med markedsføringen av sin nye film, «Pink Panther 2», og sier han har fått mye positive tilbakemeldinger fra de som har sett filmen.

- Journalistene som har sett filmen mener jeg har brakt tilbake ånden fra de gamle Peter Sellers-filmen, og det er jo noe jeg har prøvd på. Det e hyggelig å møte fans av originalen som sier at de fikk tilbake følelsen av den gode, gamle rosa panteren, sier Zwart til Dagbladet.

I  filmen instruerer den norske regissøren noen av Hollywoods største navn, blant dem Steve Martin, John Cleese og Andy Garcia.

- Jeg tror folk elsker Clouseau-figuren fordi han har et stort hjerte, og alle tabbene har gjør kommer fra en naiv klomsethet. Han prøver alltid å gjøre sitt beste, men det beste er ikke godt nok.

- Å regissere en oppfølger er alltid tøft, men jeg har ikke sett på dette som en oppfølger. Pink Panther-filmene er mer som en serie enn oppfølgere, sier Zwart videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.