Pink til Oslo

Pink ville verken bekrefte eller avkrefte ryktene om at hun er lesbisk på gårsdagens pressekonferanse i London. Men det er nå offisielt at superstjernen kommer til Oslo neste år.

LONDON (Dagbladet): Den rebelske popstjernen fra USA, som har solgt millioner av plater, lanserte i går sitt nye rockinspirerte album «Try This». Kledd i en sølvkjole med dyp utringing ankom hun ballsalen på Hilton i London, der pressekorpset spurte rett ut: - Er du lesbisk?

- Vil du at jeg skal være lesbisk? Wow, vel, jeg har akkurat avsluttet et to års seriøst forhold med en mann (Carey Hart), men jeg synes kvinner er sexy. Jeg vet ikke om det besvarer spørsmålet ditt, svarte en lattermild Pink.

Ikke imponert

På World Music Award-festen i Monaco for to uker siden ble hun observert i svært intimt samvær med «Terminator 3»-stjernen Kristanna Loken. På dansegolvet foran blant andre prins Albert klinte de til med et par saftige tungekyss.

På spørsmål om hva Pink syntes om Britney Spears og Madonnas berømte kyss under MTV-utdelingen i New York i september, svarte Pink tørt:

- Jeg har sett bedre.

12 millioner

Pink slo for alvor igjennom internasjonalt med sitt forrige album, «Missundaztood», som solgte hele 12 millioner. Og hitene kom på samlebånd: «Get the Party Started», «Don't Let Me Get Me», «Just Like a Pill» og «Family Portrait». Før det hadde hun gitt ut to suksessrike album og mottatt en Grammy for hitsingelen «Lady Marmalade»sammen med Christina Aguilera, Lil' Kim og Mya.

Pink er opptatt av hele tida å fornye seg, og på dette albumet har plateselskapet gitt henne helt frie tøyler. Pink svarte med å samarbeide med punkrockeren Tim Armstrong fra California-bandet Rancid, som har co-skrevet og produsert flere av sangene.

- Mange synes dette var galskap, men det tok jeg som et tegn på at jeg var på rett vei.

Pink inntar Oslo Spektrum 10. mars neste år, og billettene blir lagt ut for salg lørdag. I morgen kveld framfører hun singelen «Trouble» under MTV Europe Music Awards 2003 i Edinburgh.

<!--BTEK0--> NYTT ALBUM: Pink møtte pressen i London i går. Mandag kommer hennes nye album, og i mars opptrer hun i Oslo Spektrum.