Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pinlig plumpt

Utagerende umorsomt om usexy sex.

FILM: John Waters - bedre kjent som kongen av trash, av kitsch, av bad taste eller bare «the prince of puke» - sjokkerer igjen. I «A Dirty Shame» er han sjokkerende umorsom.

Hans mange sensasjoner i filmkarrieren, fra «Pink Flamingos» der transvestitten Divine spiste hundebæsj, via «Polyester», «Hairspray», «Mundo Trasho» m.m., fisler nå ut i et gedigent antiklimaks. Sexfiksering påkaller i våre dager sjelden mer enn et langt gjesp.

Tracey Ullman spiller den sammenbitte Sylvia som henviser ektemannen (Chris Isaak) til å onanere på do, mens datteren (Selma Blair) er innelåst på loftet fordi hun stadig blotter sine gigantiske silikonballonger. Sylvia pådrar seg hjernerystelse i et trafikkuhell og våkner opp som sexoholiker. Ikke bare det, hun er den 12. disippelen i Ray-Rays (Johnny Knoxville) flokk av sexfikserte, den som skal føre dem til «the big O», tidenes orgasme. I denne flokken finnes hele repertoaret av kinky varianter; folk som går i bleier og sier «gaga», homser som leker de tre bjørnene (uten Gullhår), menn som slikker skitt fra gater og bildekk osv. osv. Selv strøkets ekorn slår ut med halen.

Kjempeartig, hvis man fortsatt sverger til tiss-bæsj-og-promp-humor eller sliter med et slags rusk i maskineriet som oppsto i pottetreningsfasen. For folk flest er dette like underholdende som å høre en førsteklassing si stygge ord. I halvannen time!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media